Kornfri knækbrød

17 Apr

Nå, det skulle jo prøves at bage knækbrød, som jeg har set, der bliver produceret i stor stil hos Frk. Sveske, Eva og Jane.

Jeg brugte følgende:
2 æg
1 dl skyr
1 dl mandelmel
1 dl græskarkerner
1 dl hørfrø
1/2 dl sesamfrø
6 måleskeer Husk
Lidt salt

Så skulle det bare lige blandes sammen og klattes ud på en bageplade beklædt med bagepapir, dejen er klistret, så det er nemmest at rulle den ud med bagepapir oven på dejen (som man selvfølgelig tager af, inden det kommer i ovnen). Knækbrødet bages i oven på 200 grader i en lille halv time. Men hold øje!

Så ser de sådan her ud til sidst:

20120417-151155.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: