Kodyle kødboller og philadelphia pasta

25 Apr

Efter en lille gåtur gik jeg i køkkenet for at bikse en lækker middag sammen, der kunne hjælpe mig gennem en aften med artikelskrivning.

Jeg fik kødboller med “pasta” og hjemmelavet tomatsauce. Inspirationen har jeg fundet hos Frk. Sveske, der virkelig har mange lækre opskrifter.

Til kødbollerne skal du bruge:
400 gram Hanegal hønsebryst
1 snackpeber i små tern
1 håndfuld smuldret feta
1 håndfuld soltørrede tomater i små tern
1 stor håndfuld frisk basilikum, klippet i stykker
1 æg
3 måleskeer Husk
Salt og peber

20120425-225259.jpg

Det hele blandes godt og grundigt sammen og steges på panden i godt med kokosolie. Derefter bages de i et kvarters tid i ovnen.

20120425-225639.jpg

Mens du steger kødbollerne, hakker du et løg og to fed hvidløg, som svitses i en gryde. Tilsæt en dåse flåede tomater, 1 spsk. tomatpuré, lidt parmesan, salt, peber, oregano, frisk basilikum og lidt Herbamare grøntsagsbouillon.

Mens kødbollerne er i ovnen, blander du 125 g Philadelphia med 4 luftigt piskede æg og 5 måleskeer Husk. Lad det stå et par minutter, til massen er klæg. Brug en dejskraber til at fordele dejen tyndt ud på et stykke bagepapir på en bageplade. Lad være med at gøre som med knækbrødet, hvor man lægger bagepapir over. Det klistrer og går galt! – Altså ikke fordi jeg har prøvet det, naturligvis;-)

Kødbollerne blev i al beskedenhed VIRKELIGT gode. Den røde peber gav en fantastisk smag og et lækkert bid!
Pastaen blev ikke helt vellykket udseendesmæssigt, jeg fik den ikke smurt nok ud, men jeg har skumle planer med det, der blev tilbage! Stay tuned!

Aftenens tallerken så sådan ud:

20120425-225913.jpg

2 kommentarer to “Kodyle kødboller og philadelphia pasta”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Laber lagkageroulade « Det sunde liv - april 27, 2012

    […] kan I huske det der pasta, der ikke blev hundrede procent vellykket i form? Resterne skulle bruges, og jeg kunne ikke tænke […]

  2. 1. maj med en bette gåtur « Det sunde liv - maj 1, 2012

    […] bestod af en spinatsalat med agurk, gulerod og tomat med nylavede kødboller. Så er der også til madpakken de næste par […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: