Vakre vannemeirejer

10 May

Aftenens menu blev en sammensætning af idéer fra madplanen. Det skulle være nemt, hurtigt og lækkert.

Jeg stegte en god håndfuld vannemeirejer i kokosolie og godt med
chili. De kom på en bund af friske spinatblade og ærtepuré. Denne var komponeret af noget så avanceret som kogte ærter, smør, salt og peber.

20120510-213517.jpg

Men når man nu ikke må snacke, så er det altså ikke helt nok. Derfor tog jeg et par kødboller op af fryseren, som blev serveret med agurk og emmentaler:

20120510-213630.jpg

Nummenum! Nu vil jeg se en omgang Paraidise (det er til en opgave, jeg sværger) og så på hovedet i seng.
Er mere end almindeligt træt.

Sov godt derude!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: