Fræk fisk

3 Jun

Efter en hård løbetur i dag stod skulle
der noget lækkert og nemt på bordet. Og hvad er bedre end frisk fisk?

Til tre personer skal du bruge:
360 g frisk hvid fisk uden ben
– vi brugte den lækreste hellefisk
1 bolle fuldfed bøffelmozerella
5 g olie
210 g velduftende cherrytomater
Frisk basilikum
Salt, peber og evt. 1-2 fed hvidløg

Pensl et ildfast fad med olie, skær fisken i mindre stykker og placer den i fadet. Kværn frisk peber og salt over (samt hvidløg hvis du er til det).
Dæk med iturevet mozerella og pynt med halverede cherrytomater og frisk basilikum. I ovnen med det ved 200 grader i 15-20 minutter og vupti:

20120603-231117.jpg

(okay, det var faktisk før ovnen)

Som tilbehør fik vi nyopgravede (fra i morges!) Tunøkartofler med smør og en salat:

20120603-231511.jpg

Egentlig spiser jeg jo ikke kartofler, men det blev til 50 g sommer i ren form,
og de smagte himmelsk!

20120603-232243.jpg

200 g fiskefad, 50 g kartoffel med 5 g smør og 50 g salat gav 361 kcal i alt.

Så var der også plads til søndagens bageudskejelser, som du kan læse mere om i morgen:-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: