C25K

16 jun

Så er første uge med det nye løbeprogram gået. Det har været virkelig svært at lade være med  løbe mere, for jeg kan godt, men det kan mine ben altså bare ikke.

Dagene har set sådan ud:

 

Dag 1: 

IMG_7121 IMG_7060

 

IMG_7061

 

 

Dag 2:

IMG_7122 IMG_7060 IMG_7061

 

Dag 3: 

 

IMG_7142 IMG_7130 IMG_7132

Jeg har næææsten ikke ondt i skinnebenene, men til gengæld lidt ondt i knæene – tror bare det er fordi jeg løber med en ekstra 10 kilos rygsæk aka mine deller. Jeg glæder mig til næste uge, hvor løbemængden bliver sat lidt op, dagene er kommet i kalenderen, så jeg er sikker på at have tid til det.

De her fusser er i hvert fald mere end klar:

IMG_7133

Er der nogen, der løber med derude? 🙂

Reklamer

8 kommentarer to “C25K”

 1. Sheila juni 16, 2013 hos 7:57 pm #

  Jeg bliver aldrig løber, trods adskillige forsøg på programmer hvor man starter heeelt fra bunden af. Jeg har til gengæld meldt mig i et nyt center, hvor der er mere end blot vægttræning, som dér hvor jeg ellers var. Så nu står den på Mave, Balle & Lår træning, Zumba, svømning og styrketræning. Det er fedt 🙂

  Jeg kender dog flere der løber – og har hørt, at det hjælper helt utrolig godt på problemer med skinnebenene med de dér kompressions-/løbestrømper man kan købe. De har dem af og til i Lidl til 40-50 kr. Måske et forsøg værd 🙂

  • detsundeliv juni 17, 2013 hos 9:25 am #

   Kære Sheila.

   Fordi du ikke kan lide det eller på grund af skader?
   Hvilket center træner du så i nu? Jeg er blevet fitnessdk-medlem, og det er jeg ind til videre ret så glad for!
   Jeg løber faktisk allerede med kompressionsstrømper. Endda sådan nogle fra en maratonbutik til 500 kroner, men det er åbenbart ikke nok – ellers et super godt tip – tak! 🙂

   • Sheila juni 17, 2013 hos 2:44 pm #

    Min krop kan bare slet ikke vænne sig til det. Jeg får smerter, bliver forpustet, utilpas og kan egentlig ikke lide det. Pudsigt nok, for jeg har en god kondition. Kan træne med tunge vægte, cykle nogle gange 20 km om dagen (i mit job). Du skriver til sveske om at få din veninde til at skrive et gæste indlæg om hvad man genetisk bestemt er bedst til – det må du rigtig rigtig gerne. Spændende!

    Jeg går i noget der hedder Midtfyns Fritidscenter. Her er alt lige fra svømmehal, til haller med Zumba, MBL, Bodytoning, Aquazumba, fitnesscenter, Biking, udendørs baner o.m.a. Super fedt 😉

    Nåmen, hvis ikke strømperne er nok, hvad så med sportstape. Kan man bruge det?

   • detsundeliv juni 17, 2013 hos 8:06 pm #

    Ej hvor sært – men okay – sådan har jeg det med at gå på trapper 😀

    Det er nemlig ret spændende, jeg skal lige have en overtalt – hun skal til eksamen på lørdag, hvor jeg skal fejre det med hende – med et godt resultat, må hun være i så godt humør, at jeg kan overtale hende.

    Ej hvor sejt – jeg gad godt prøve noget mere træning i vand – det er sikkert ret godt for leddene!

    Det var en god idé, det vil jeg prøve at undersøge nærmere 🙂

 2. frk. sveske juni 17, 2013 hos 6:14 am #

  Hej Trine,
  Jeg har også kastet mig ud i C25K og det er virkelig noget andet for mig, da jeg ALDRIG har løbet. Nu vil jeg se, om jeg kan blive en ‘løber’. Jeg overlevede da dag 1 i går, men kan godt mærke, at det er noget, som knæ og skinneben slet ikke er vant til. Løbe-sessionerne er der virkelig ikke meget fart på, men man skal jo starte et sted. Kan jeg komme til at løbe 5 km er det en KÆMPE sejr!
  Hvordan skal de der billeder fra PRECOR-løbebåndet læses?
  KH
  – frk. sveske
  P.S. Kender alt til den 10 kilos rygsæk, desværre.

  • detsundeliv juni 17, 2013 hos 9:22 am #

   Hej Sveske.

   Det er jo SÅ sejt, håber sådan, du bliver glad for det. Min veninde er ved at uddanne sig til PT, og hun forklarede mig i går, hvorfor det er genetisk bestemt, om man er til styrketræning eller cardio – jeg pønser lidt på at få hende til at skrive et gæsteindlæg. Synes det er for sejt, hvis du kan løbe fem kilometer om otte uger – har du aldrig prøvet dét før?
   Det første er, hvad jeg har nået på den halve time programmet tager. Distance ude til højre og antal kalorier forbrændt. Så skulle det jo gerne være sådan, at distancen blev øget fra gang til gang – altså at man løber hurtigere.
   Du har da slet ikke 10 kilo for meget? Så gemmer du dem i hvert fald UTROLIGT godt;-)

   Kh Trine

   • frk. sveske juni 17, 2013 hos 9:36 am #

    Hej igen søde Trine,
    Ja, jeg gad godt vide, hvad jeg er genetisk bestemt til, for føler mig ikke 100 % hjemme på nogle af banerne. Måske jeg er 50/50? hehe. Den gentest hos Tatjana skal der vist investeres i, når hun tilbyder det.
    Jeg har aldrig løbet – kun tvangsløb i skoletiden, så det ville være en kæmpe sejr at nå de fem km.
    Hvad fortæller billede nr. 2 så?
    Jeg gemmer dem muligvis godt, men vægten er igen over 70 og det huer mig ikke. Desuden overraskede målebåndet godt nok med en numse på 108 cm – jeg var ellers lige ved at ryge under en meter, men der må arbejdes igen.
    KH
    – frk. sveske

   • detsundeliv juni 17, 2013 hos 8:19 pm #

    Kære Sveske

    Det må jeg lige spørge hende, om det også er en mulighed 😉 Jeg er ellers så misundelig på, at du styrketræner og styrketræner.
    Jeg tror også, jeg vil investere i den, men det er lidt småt med finanserne, fordi jeg har købt lejlighed.

    Jeg hepper i hvert fald!

    Haha, det kom jeg aldrig til – det er det der med, jeg glemmer (i dag glemte jeg, hvor ejg var på vej hen på cyklen, og jeg blev nødt til at stoppe op for at tænke over det). Andet billede er bare, fordi jeg gerne vil op på de fire kilometer (for min egen stoltheds skyld), så det er hvor længe, det tager ekstra at komme op på det, og hvor mange kalorier mere, jeg så forbrænder 🙂

    Æv. Har du et særligt vægtmål, eller går du efter, hvornår du har det godt?

    Kh

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: