Knækknækknækbrød

2 Jul

I dag skal vi have en lille opskrift på knækbrød, som jeg helt havde glemt, jeg havde bagt. Tror nok lige, jeg skal ud og snuse til dem og tabe en pakke smør ud over dem. Og SPISE dem. OmmeNUM!

Du skal bruge:

145 g hørfrø

50 g græskarkerner

100 g sesamfrø

40 g mandler

20 g hasselnødder

1 æg

150 g vand

1 knivspids salt

2 måleskeer husk

Sådan gør du:

Very simple. Hak nødder og mandler, bland hele baduljen sammen, lad det stå og trække en halv til en hel time, klat det ud på en bageplade og bag det i to timer ved 125 grader midt i ovnen. Skær ud, spis (gem lidt).

De ser sådan ud:

IMG_7057

Og du kan for eksempel bruge dem til lækre lakseruller med skyrcreme inden i.

IMG_7174

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: