Ugen der gik i motion #17

15 jul

20130715-095801.jpg

Endnu en motionsuge er gået, og jeg er godt tilfreds. Som I ved, holder jeg ferie hos min mor i Hou og har været i sommerhus hos min bedstemor, der ikke ligefrem har et fitnesscenter i baghaven. Så i denne uge har jeg kun frekventeret fitnessdk, inden jeg drog mod Jylland, og så i går, hvor jeg var i Aarhus for at besøge min far.

Det betyder, at man må være lidt opfindsom med træning, men funktionel kan jo godt udføres på et tæppe i bedstemors baghave, ligesom en laang cykeltur i bakket terræn i højt tempo også tæller. Her er jeg blevet glad for mit pulsur, der hjælper mig til at fortælle, om jeg får pulsen nok op. Jeg har også været ude på to gode kajakroture, og det kan altså også mærkes i armene dagen efter. Desuden har jeg haft fokus på at få bevægelse ind, så snart jeg kan komme af sted med det, nu hvor jeg ikke må træne så intensivt. Se bare her:

20130715-100418.jpg

Til slut skal vi lige snakke om de der Grith hold. Hvorfor var der ikke nogen, der sagde til mig, at det var en relativt dum idé med to af dem i træk?! Jeg sad derhjemme og skulle planlægge, hvad søndagstræningen, skulle gå ud på, og det eneste, der lige passede med tidspunktet, var de her nye Grith hold.
De tager “kun” 30 minutter, og det syntes jeg alligevel lige var lidt nok. Især når jeg endelig var i fitness. Allerede 10 minutter inde i timen, fortrød jeg. Hold nu KÆFT. Det var functional uden opvarming tilsat ekstra hop og ekstra eksplosivitet. Pyh. Men jeg klarede den da. Er der nogen af jer, der har prøvet kræfter med Grith?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: